(od 1.4.2023 do 30.6.2023)
PŘEDKRMY
Marinovaný dlouze pečený bok s hoisin omáčkou a rýžovou slámou
Grilované chapadlo sépie s listovým špenátem a olivovým olejem
Restované kachní žaludky, jemná kokosová omáčka, domácí tyčinky
POLÉVKY
Ukrajinský boršč
Tom Yum Kai – Thajská pikantní kuřecí polévka s kokosovým mlékem a rýžovými nudlemi
HLAVNÍ JÍDLA
Salát s plátky pečené řepy, kozím sýrem, rukolou, polníčkem, sypaný praženými slunečnicovými semínky, creme de balsamico, domácí bílý chléb
Čerstvé špagety s rajčatovou omáčkou a argentinskými krevetami (3-4 Ks/porce)
Kuřecí supreme (kuřecí prso s ramínkem a kuží), tzatziky, hranolky
Klokaní svíčková na grilu s omáčkou z výpeku a červeného vína, pečené zámecké brambory
Naložený steak z krkovice, hranolky, salát, domácí tatarka
Souvlaki, pita chléb, hranolky, salát, tzatziky
2 Ks
3 Ks
4 Ks
Hovězí guláš s houskovým knedlíkem