Menu

(od 18.10.2023 do 29.2.2024)

PŘEDKRMY

Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem a řeřichou

Rillettes z divočáka, petrželkový salát, domácí bílý chléb

POLÉVKY

Ukrajinský boršč

Tom Yum Kai – Thajská pikantní kuřecí polévka s kokosovým mlékem a rýžovými nudlemi

HLAVNÍ JÍDLA

Pstruh na grilu s restovanou zeleninou

Kančí plec se šípkovou omáčkou, houskový knedlík

Bažantí prsa orestovaná na másle s červeným vínem, bramborová kaše

Texas steak s omáčkou ze zeleného pepře, pečené zámecké brambory

Pečená vepřová panenka protknutá slaninou, omáčka z lišek, domácí bramboráčky

Smažená gouda na másle, hranolky

Originální řecké souvlaki, pita chléb, hranolky, salát, tzatziky
2 Ks
3 Ks
4 Ks