Menu

(od 1.4.2023 do 30.6.2023)

PŘEDKRMY

Marinovaný dlouze pečený bok s hoisin omáčkou a rýžovou slámou

Grilované chapadlo sépie s listovým špenátem a olivovým olejem

Restované kachní žaludky, jemná kokosová omáčka, domácí tyčinky

POLÉVKY

Ukrajinský boršč

Tom Yum Kai – Thajská pikantní kuřecí polévka s kokosovým mlékem a rýžovými nudlemi

HLAVNÍ JÍDLA

Salát s plátky pečené řepy, kozím sýrem, rukolou, polníčkem, sypaný praženými slunečnicovými semínky, creme de balsamico, domácí bílý chléb

Čerstvé špagety s rajčatovou omáčkou a argentinskými krevetami (3-4 Ks/porce)

Kuřecí supreme (kuřecí prso s ramínkem a kuží), tzatziky, hranolky

Klokaní svíčková na grilu s omáčkou z výpeku a červeného vína, pečené zámecké brambory

Naložený steak z krkovice, hranolky, salát, domácí tatarka

Souvlaki, pita chléb, hranolky, salát, tzatziky
2 Ks
3 Ks
4 Ks

Hovězí guláš s houskovým knedlíkem